Autoclav Vacuklav 44 B+ Evolution 22l Melag

Melag medical Technology

Produs nou

Transport rapid

Autoclav Vacuklav 44 B+ Evolution 22l Melag 

Camera de sterilizare mai mare (45 cm, volumul 22 L) si pompa de vid racita cu apa fac din Vacuklav 44 B + sterilizatorul ideal pentru toate clinicile care doresc sa sterilizeze o cantitate mare de instrumente intr-un timp scurt. 20 de minute in programul rapid "B" pentru sterilizarea instrumentelor impachetate. 10 minute in Programul rapid "S" pentru sterilizarea instrumentelor neimpachetate. Ambele cicluri includ pre-vid fractionat si uscare.

Sterilizare sigura si uscare a unei incarcaturi de pana la 9 kg.

Algoritmii unici ai sistemului DRYtelligence patentat de uscare inteligenta permit cel mai scurt timp posibil de uscare indiferent de marimea incarcarii.

Ecranul tactil color.

Toate meniurile sunt explicative si permit functionarea intuitiva. Un avantaj deosebit este software-ul integrat pentru aprobarea, etichetarea si trasabilitatea instrumentelor sterilizate. 

Caracteristici Autoclav Vacuklav 44 B+ Evolution 22l Melag 

Sterilizator clasa B rapid, cu capacitate de 22 L
Sistem electronic de documentare a ciclurilor de sterilizare inclus, adaptor pentru retea si ecran tactil de mari dimensiuni
Ciclu rapid de clasa S, pentru instrumente neimpachetate 14 min
Ciclu rapid de clasa B, pentru instrumente impachetate 18 min
Capacitate de incarcare: 9 kg instrumente / 2,5 kg textile
Dimensiunile incintei: Ø 25 x 45 cm, dimensiunile exterioare: latime 46 cm x adancime: 68 cm x inaltime: 56 cm, greutate 57kg
Tavite dimensiuni 19cm x 42 cm x 2 cm

Scrieti o recenzie

Autoclav Vacuklav 44 B+ Evolution 22l Melag

Autoclav Vacuklav 44 B+ Evolution 22l Melag

Top