Autoclav Vacuklav 40 B+ Evolution 18l Melag

Melag medical Technology

Produs nou

Transport rapid

Autoclav Vacuklav 40 B+ 18l Evolution Melag

Sterilizatorul rapid cu DRYtelligence

Ideal pentru sterilizarea instrumentelor ambalate intr-un program rapid B, in numai 20 de minute, si al instrumentelor neambalate in numai 10 minute. Ambii timpi includ fractionarea pre-vid si uscarea. Sistemul patentat de uscare inteligent DRYtelligence foloseste algoritmi special dezvoltati pentru a adapta ciclul de uscare si pentru a economisi resursele de energie. Conceptul de operare intuitiv inseamna o operare usoara si sigura prin intermediul ecranului color XXL. 

O caracteristica deosebit de inovatoare a acestui sterilizator cu abur este software-ul integrat pentru aprobarea, etichetarea si trasabilitatea instrumentului. 

Caracteristici Autoclav Vacuklav 40 B+ Evolution Melag

Autoclav clasa B rapid, cu capacitate de 18 L
Sistem electronic de documentare a ciclurilor de sterilizare inclus, adaptor pentru retea si ecran tactil de mari dimensiuni
Ciclu rapid de clasa S, pentru instrumente neimpachetate 14 min
Ciclu rapid de clasa B, pentru instrumente impachetate, 18 min. Capacitate de incarcare: 9 kg instrumente / 2 kg textile
Dimensiunile incintei: Ø 25 x 35 cm, dimensiunile exterioare: latime 46 cm x adancime: 55 cm x inaltime: 56 cm, greutate 57kg.
Tava dimensiune 19 cm x 29 cm x 2 cm. 

Scrieti o recenzie

Autoclav Vacuklav 40 B+ Evolution 18l Melag

Autoclav Vacuklav 40 B+ Evolution 18l Melag

Top