Autoclav MELAtronic 15 N+ 7l Melag

Melag medical Technology

ME10615

Produs nou

Transport rapid

Autoclav MELAtronic 15 N+ Melag

MELATRONIC 15 EN + are o uscare activa suplimentara. Functioneaza in conformitate cu procedura privind debitul fractionat si respecta cerintele sterilizatoarelor de abur "clasa S", si anume cu EN 13060. Unitatea de comanda a microprocesorului executa automat modul de programare si monitorizeaza in permanenta sterilizarea.

Citirea conditiilor de functionare si sfaturile privind posibilele manevre de manipulare de catre utilizator sunt afisate pe ecran. Prin urmare, utilizarea sa este confortabila, simpla si sigura. MELAtronic 15 EN + este sterilizatorul ideal cu aburi. Utilizarea sa este versatila si nu se limiteaza la practici podologice. Vasul de otel inoxidabil de cea mai buna calitate, dispozitivele sale de siguranta si componentele durabile asigura fiabilitatea timp de multi ani.

Caracteristici Autoclav MELAtronic 15 N+ Melag

Autoclav capacitate 7 L 
Standarde S si N
Functionare pe principiul gravitational
Sistem inovativ de tratare a apei

Meniu in limba romana
Greutate max.pentru sterilizare:2 kg instrumentar, 0,15 kg textile

Dimensiuni externe:44 (L) x33(Î)x50(A) cm
Dimensiuni interne:Ø 15 x 38 cm
Nr locuri tavi: 3
Greutate:19 kg
Optional: se poate conecta la imprimanta pentru documentare

Scrieti o recenzie

Autoclav MELAtronic 15 N+ 7l Melag

Autoclav MELAtronic 15 N+ 7l Melag

Produse asemanatoare

Autoclav Euroklav 23VS+ 22l Melag

Autoclav rapid si compact - Clasa S4 Programe de clasa S pentru instrumente impachetateVolum: 22 litri (45cm x diam. 25cm)Incarcaturi maxime: 4 kg instrumente / 1 kg textile

Autoclav Vacuclave 123 23 Litri Pro Line...

Autoclavul Vacuclave 123 23 LITRI MELAG Pro Line Autoclavul Vacuclave 123, capacitate 23 litri, face parte din noua gama de autoclave MELAG Pro Line: sistem inteligent de operare, design modern, echipament robust, procese optimizate, eficienta energetica maxima.

Top