Autoclav Euroklav 29VS+ 17l Melag

Melag medical Technology

Produs nou

Transport rapid

Autoclav Euroklav 29VS+ 17l Melag

Sterilizatorul Euroklav 29 VS + dispune de patru programe "Class S" pentru sterilizarea instrumentelor simple si textile, chiar daca acestea sunt ambalate. Echipat cu o pompa de vid puternica si eficienta, inainte de sterilizare are loc un pre-vid simplu, pentru a indeparta aerul in siguranta din ambalaj si din interiorul instrumentelor.

Controlul si monitorizarea parametrilor de presiune si temperatura sunt necesare pentru sterilizarea in conditii de siguranta si se realizeaza prin intermediul senzorilor si a unei unitati inovatoare de control a microprocesarii. Designul electronic inovator permite versatilitatea in documentatie, digital prin retea si prin MELAtrace sau prin intermediul cardului flash compact, precum si prin intermediul imprimantei MELAprint 42 log.

Caracteristici Autoclav Euroklav 29VS+ Melag

Autoclav rapid si compact - Clasa S;
4 Programe de clasa S pentru instrumente impachetate, cu cavitati, simple si textile (chiar daca sunt impachetate): Universal, Rapid, Gentle, Prion;
Volum: 17 litri (35cm x diam. 25cm)
Incarcaturi maxime: 3 kg instrumente / 0,8 kg textile;

Scrieti o recenzie

Autoclav Euroklav 29VS+ 17l Melag

Autoclav Euroklav 29VS+ 17l Melag

Produse asemanatoare

Autoclav Euroklav 23VS+ 22l Melag

Autoclav rapid si compact - Clasa S4 Programe de clasa S pentru instrumente impachetateVolum: 22 litri (45cm x diam. 25cm)Incarcaturi maxime: 4 kg instrumente / 1 kg textile

Autoclav Vacuclave 123 23 Litri Pro Line...

Autoclavul Vacuclave 123 23 LITRI MELAG Pro Line Autoclavul Vacuclave 123, capacitate 23 litri, face parte din noua gama de autoclave MELAG Pro Line: sistem inteligent de operare, design modern, echipament robust, procese optimizate, eficienta energetica maxima.

Top