Îngrijire personală  Contine 8 produse.

Dilatatorul nazal Airmax® Reduce sforăitul Reduce congestia nazală O mai bună respiratie in timpul somnului. Tu dormi mai bine și să te simți mai odihnit dimineața O reducere sau chiar incetarea utilizarii picaturilor nazale O mai bună inhalare și expirație a aerului prin nas în timpul exerciților.

0 Recenzie(i)
67.00 lei
Disponibil in marimi / culori diferite

Scutece adulti SENI Standard Large 6 picaturi. 30 bucati Pampers adulti Seni pentru incontinenta urinara.

0 Recenzie(i)
65.90 lei
Disponibil

Scutece adulti SENI Standard Extra Medium 6 picaturi. 30 bucati Pampers adulti Seni pentru incontinenta urinara.

0 Recenzie(i)
55.90 lei
Disponibil

Scutece adulti SENI Standard Extra Large 6 picaturi. 30 bucati Pampers adulti Seni pentru incontinenta urinara.

0 Recenzie(i)
75.90 lei
Disponibil

Scutece tip chilot Seni Active Large, 30 de bucati Chilot absorbant pentru incontinenta medie, recomandat pentru dimensiuni in talie 100-135 cm, 5.5 picaturi capacitate de absorbtie. Banda elastica pe toata suprafata taliei. AIR - suprafata ce permite pielii sa respire. Se indeparteaza foarte usor, prin ruperea cusaturii din lateral.

0 Recenzie(i)
70.00 lei
Disponibil

Scutece tip chilot Seni Active Medium, 30 de bucati Chilot absorbant pentru incontinenta medie, recomandat pentru dimensiuni in talie 80-110 cm, 5.5 picaturi capacitate de absorbtie. Banda elastica pe toata suprafata taliei. AIR - suprafata ce permite pielii sa respire. Se indeparteaza foarte usor, prin ruperea cusaturii din lateral.

0 Recenzie(i)
65.90 lei
Disponibil

Scutece tip chilot Seni Active X-Large, 30 de bucati Chilot absorbant pentru incontinenta medie, recomandat pentru dimensiuni in talie 120-160 cm, 5.5 picaturi capacitate de absorbtie. Banda elastica pe toata suprafata taliei. AIR - suprafata ce permite pielii sa respire. Se indeparteaza foarte usor, prin ruperea cusaturii din lateral.

0 Recenzie(i)
80.90 lei
Disponibil

- Ideal pentru a fi folosit după baie sau în orice moment al zilei. - Un miros proaspat pentru toata familia. - Vândut într-un spray pentru o aplicare mai ușoară. - Nu lasă nici un semn - poate fi aplicat direct pe haine. - Conținut redus de alcool. - Conține glicerină, care este ideală pentru pielea sensibilă, delicată  - Ajută la pielea moale.

0 Recenzie(i)
27.80 lei
Disponibil
Se afiseaza 1-8 din 8 articole

Top