Lista produselor producatorului B.Braun

Apa de gura Prontoral

Apă de gură pentru decontaminarea (MRSA) și curățarea cavității bucale.

0 Recenzie(i)
36.72 lei
Disponibil stoc furnizor
Detergent enzimatic HELIZYME

Detergent enzimatic indicat pentru curăţarea manuală şi semiautomată a dispozitivelor medicale reutilizabile, invazive şi non invazive, a instrumentarului chirurgical precum şi a endoscoapelor flexibile si rigide.

0 Recenzie(i)
87.43 lei
Disponibil stoc
Dezinfectant de nivel inalt Stabimed Ultra

Stabimed® Ultra – dezinfectant de nivel înalt pentru intrumentar (procesare manuala)Formulă granulară avansată 2% cu activitate virucidă şi sporicidă, bactericida, fungicida, rapidă şi remarcabilă.

0 Recenzie(i)
99.67 lei
Disponibil stoc
Dezinfectant maini PROMANUM PURE 500 ML

Dezinfectant alcoolic pentru dezinfecţia igienică şi chirurgicală a mâinilor, pentru piele sensibila.

0 Recenzie(i)
16.71 lei
Disponibil stoc
Dezinfectant suprafete MELISEPTOL FOAM...

Dezinfectant spray alcoolic cu săruri cuaternare de amoniu, fara aerosoli.Pulverizarea si stergerea sunt aplicatiile convenabile pentru dezinfectantii de suprafete cu actiune rapida. Pentru a reduce inhalarea de aerosoli s-a dezvoltat o formula noua cu capete speciale de pulverizare care permit pulverizarea fara aerosoli.

0 Recenzie(i)
43.28 lei
Disponibil stoc
Dezinfectant suprafețe MELISEPTOL RAPID...

Dezinfectant rapid, gata de utilizare, pe baza de alcool, cu saruri cuaternare de amoniu, pentru suprafete mici si echipament medical. Este folosit oriunde este nevoie de dezinfectarea rapida si eficienta a echipamentului medical sau a suprafetelor de lucru. Pompa de dozaj pentru flaconul de 1000 ml este cu titlu de prezentare. Nu este inclusa in pretul...

0 Recenzie(i)
32.23 lei
Disponibil stoc furnizor
Loțiune piele TRIXO LIND

Loţiune de îngrijire pentru mâini şi piele

0 Recenzie(i)
20.74 lei
Disponibil stoc furnizor
PRONTODERM gel nazal

Prontoderm®Gel nazal pentru decolonizarea MDRO (mai ales a Stafilocului Auriu, VRE, ESBL) prin curãtare fizicã. Produs pe baza de surfactanti si polihexanida (poliaminopropil biguanida) ce confera o tolerabilitate crescuta a tegumentului si membranei mucoase. Testat conform normelor EN 12054 / 13727, EN 1275 Produs care se lasa pe locul de aplicare.

0 Recenzie(i)
23.05 lei
Disponibil stoc
Se afiseaza 1-8 din 8 articole

Top